OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flott hest, Riordan Kronos, som tro til med 12,2 på Bjerke onsdag. Her med sin dyktig oppasser Jørn Ivar før avgang til banen.

Oppsummering av forrige ukes begivenheter

Flere av stallhestene leverte fine prestasjoner i uka som gikk. Her er, kort oppsummert, hva som har skjedd på startfronten:
Onsdag startet leverte Hickothepooh en flott innsats til seier på Bjerke, denne gang i feilfri utgave. Han feilet på Kloster sist, med 20 meters ledelse på oppløpet, så seieren var av det fortjente slaget. Riordan Kronos, eid av Per Arne Skjelsvik, ville ikke være dårligere enn stallkameraten, var stor favoritt og innfridde til fulle på fine 12,2. Goods Of Norway ledet lenge men ga seg i sluttfasen, var dårlig i magen og blodprøver tatt i etterkant var ikke bra på leververdier så der har vi nok forklaringen, Goods kommer garantert sterkere tilbake.

Torsdag feilet Hand Hall seg vekk, mens Spicy Dream fikk + i boka for fin innsats til 4. plass. På Drammen var Obi ikke som best for dagen, ble nr. 5., også han slet med mageproblemer og diaré i forrige uke. A Million To One endte uplassert, det samme gjorde Flying Topaz, så ingen jubelkveld for oss i Drammen akkurat.

Fredag på Biri kvalet ikke Zola G.T. inn til Märtha-finalen tross solid rekordforbedring til 16,4. Global Rumor var storfavoritt i sitt løp, men i det starten gikk hørte Kristian et smell og kunne til sin store ergrelse konstantere at høyre dekk var eksplodert… Derfor et defensivt løpsopplegg, og tross punktert hjul gikk Global meget bra til bronse. Stallkompis Overtime Frecel stakk til tet og ledet løpet helt inn, får to store ++ i boka, den flinke Magnetic Power sønnen som er eid av Arne Haldaas fra Oslo.

Overtime Frecel (3)

Overtime Frecel begynner virkelig å vise fine takter. En seier og en 2. plass på en uke er fasiten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stall Sørlie kiosk, med Ernestas i spissen, har en fin 3- åring i Hickothepooh. Etter at han ble vallak har han virkelig blitt en bedre utgave av seg selv, feilet bort seieren sist men holdt seg på beina til klar seier på Bjerke onsdag.

På Bergen Travpark lørdag hadde vi Nozler, Laugh At My Face og Calvin Classic til start. Kristian kjørte Calvin for tet, men ble henvist til dødens og her fikk han slite hele veien, holdt bra til 5. på ny rekord. I sølvdivisjonen leverte Laugh At My Face en flott innsats til sølv, stallkompis Nozler var rett og slett strålende, dødens hele veien over 2600 og fightet helt inn til bronse.