OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pugging før fagprøva, kl. 15.00 på ettermiddagen. Lise-Marie, Silje og hjelpelærer Kristine som var lærer, motivator, psykiater og støttekontakt gjennom tre hektiske eksamensdager.

Vi har hatt noen hektiske dager med avvikling av Fagprøve i hestefaget for våre to lærlinger Silje og Lise-Marie, og jentene har virkelig stått på for å forberede seg til eksamensdagene. Fire års utdannelse, to år på skolebenken og to år i lære, skulle nå oppsummeres i eksamensform, og jentene klarte brasene på beste vis. Etter tre eksamensdager fikk både Lise-Marie og Silje i går dommen fra sensorene, og begge er nå stolte innehavere av Fagbrev i Hestefaget.
Veldig moro, og vi er selvsagt kjempestolte av dem.

Bare en ting å si: GRATULERER!!! 🙂 🙂 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har klokka blitt 01.30, og vi regner forenheter og setter opp forplaner til den store gullmedalje… Siste innspurt før del 2 av fagprøva. Silje var på ingen måte så våken og opplagt som hun ser ut som på dette bildet..! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer, meget godt bestått fagprøve! Et stort øyeblikk for Silje, her med “eksamenshest” Nozler og prøvenemdas sensorer Hanne Ness og Pål Sem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen kunne rett og slett ikke vært bedre for dyktige Lise-Marie, først Fagbrev i Hestefaget og deretter seier til passhesten Stormbringer G.R. på Bjerke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra den høytidelige utdeling av Fagbrev i Kulturhuset i Hønefoss i juni, hvor Kristine, som var oppe til fagprøva i februar, fikk utdelt sitt Fagbrev. Mange glade og festkledde ungdommer, som fikk utdelt det synlige bevis på at fire års utdannelse var vel i havn. (Kristine i bunad midt i første rekke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristine med det synelige beviset, Fagbrevet. Det fortjener glass og ramme og hedersplassen på skryteveggen! 🙂