OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3-årige Trespasser har gjort det meste riktig så langt i karrieren. Fasiten på fire starter er tre seiere og en annen.

Jan Andersen har en hest litt utenom det vanlige i Trespasser, som tok sin tredje seier i karrieren på Kongsvinger onsdag, med fast makker Hans Christian Holm i sulkyen. Vi gleder oss til fortsetteselsen!

Stallvenninde Victory D.M. gjorde også sine saker bra, hun ble nr. to og pyntet kraftig på rekorden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Victory D.M. poserer med oppasser Karina.

Nå er Jarlsbergdagene i gang, og vi hadde fire hester til start i går kveld.

Selmas Classic ble påkjørt i første sving og feilet seg vekk Kicking Classic ble dessverre fastkjørt i tredje innvendig, men spurtet friskt til bronsen da åpningen kom. og fikk + i boka for innsatsen. 3-års hoppa Yankee’s Star debuterte i kveldens siste løp, hun er en storvokst dame som kommer til å bli riktig god sier herrene Andersen og Malmin, men hun mangler fart i beina og trenger rutine. Stallvenninde Zola G.T. var ute i det samme løpet, hun satt langt bak i et svært så langstrakt felt, men avsluttet meget hvasst til 6 og solid rekordforbedring, pene 17,5 ble tiden.