OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer G.R. fortsetter å imponere, og tok en fin seier på Bjerke på onsdag. Her er Stormbringer og oppasser Lise Marie shinet og klar for avgang til landets hovedbane.

En god del hester til start den siste uka, som har hatt et visst “stang ut” preg for oss med flere topplasseringer som forsvant i galopp. Uansett, mange av hestene har levert fine prestasjoner, her kommer en rask gjennomgang av begivenheten f.o.m. forrige torsdag på Jarlsberg:

Selmas Classic påkjørt i første sving, dg., Kicking Classic fast i det lengste, bra spurt til 3. Zola G.T. satt langt bak, fin avslutning til 6. plass, Yankee’s Star uplassert, mangler litt fartsmessig men blir god var Austevolls bedømmelse.

Fredag stod Hades Håleryd og ikke minst kusk Alf Torfinn Skeie for en flott prestasjon med seier i kval til Enholms Minneløp. I JGP kvalene endte Calvin Classic uplassert, Crunch Classic ble nr. 5 på topptiden 12,8, noe vi er veldig godt fornøyd med. Good’s Of Norway ble nr. 5, Norse Ideal feilet seg vekk. Thai Voyager gikk meget bra til bronse i kvalen, tråkket over og feilet som helpigg og i fin posisjon i finalen, veldig kjedelig. Riverlands Mr. Hitman var favoritt i sitt løp, men var langt under pari, syk. Grace Classic presterte langt over evne med 3. plass på flotte 13,8.

Lørdag hadde vi bare en hest til start, nemlig Zeema Zamar som gikk et fint løp til 2. plass.

Søndag gikk Darcy Classic bra til 5. på ny rek. 13,6. Nozler fikk en håpløs oppgave i stayerløpet fra dobbelt tillegg, laber fart innledningsvis, satt langt bak, umulig å hente noe i rask avslutning. Rioradan Kronos gikk meget bra til 2. plass på 12,3, mens Scarlett Gede gikk uplassert. Laugh At My Face gikk glipp av en rekord på 10-tallet da hun ulykksalig nok feilet i fin posisjon inn mot siste sving.

Flinke hester fortjener bilde på trykk, her er våre trippel-hester den siste uka:

hadesseier

Uten tvil ukas morsomste seier da eier Alf Torfinn Skeie selv styrte Hades Håleryd inn til seier på Jarlsberg under JGP helgen, til stor jubel fra tråkke. Det må også nevnes at Hades IKKE er noen enkel hest å kjøre feilfritt med, så all ære til Alf Torfinn for den prestasjonen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3-årige Kicking Classic, nr. 3 i unghestløp på Jarlsberg tordag, satt fast for lenge og gikk glipp av seiere, konkluderte kusk Gunnar i etterkant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Voyager ble 3. i kvalen på fine 12,7 med krutt på lager. Feilet dessverre bort en topplassering i finalen. Her i mer avslappet positur hjemme i luftegården.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grace Classic har vist fin utvikling i det siste, to tredjeplasser den siste uka og 13-tid på Jarlsberg. Her er Grace og en målbevisst oppasser Bente klar for avgang til Jarlsberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riordan Kronos gikk et kanonløp på Jarlsberg søndag, knepent slått på fine 12,3 fra dødens. Mer moro i vente med denne karen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Punters Point, reinkarnasjon av Silkesvarten og Lise Maries store kjærlighet, gikk bra til 2. plass bak “umulige” svenskegjest Fossens Bonus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Classic og Henrietta på vei mot Biri i går, hvor Calvin ble slått på foto til sølv. Onde tunger i eierkretser har tidligere omdøpt Calvin til Calvin Klein når han ikke presterer som best, men i de siste startene har han vært så bra at han for tiden får lov til å hete Classic! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toppstammede Airstrike One er en storvokst kar som har trengt litt tid, men som det nå begynner å løsne for. Seier sist, nr. 2 nå, dette er en hest som blir god på sikt sier Trond.

Ikke mange hester til start de siste dagene. Tirsdag hadde vi en møkkadag på Momarken, Wigen Stjerna feilet fra start, Clint Classic var favoritt og forsvant i dundrende galopp i første sving, mens Perfect Tabac gikk godkjent til 5. plass etter langt pause og i et grunnlagsmessig tøft løp.

Onsdag hadde vi kun en hest til start på Bjerke, nemlig Stormbringer G.R., som tok en flott seier.

Torsdag ble Punters Point god 2’er bak Fossens Bonus etter en luftig innledning på løpet. Scioto Downs feilet men berget 5., galopp ble det dessverre også for Hand Hall innledningsvis, synd for hun var i favorittsjiktet.

Tre hester til start på Biri i går, Calvin Classic, Airstrike One og Grace Classic. Calvin og Airstrike tok begge fine 2. plasser og Grace ble nr. 3 i løpet til Airstrike, så med samtlige på trippelen må vi si oss godt fornøyd med kvelden.

Og det var, phu!, alt som har foregått på starthest-fronten fra stallen siden sist.