OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic og oppasser Bente

Etter en laber gårsdag på Biri hvor Grace Classic satt fast og en overpigg Punters Point reiste avgårde i galopp før bilen slapp, var det Sørlandet og V75 som stod på agendaen i dag. Trond, Kristian, Lise-Marie, Siv og Bente var grytidlig avgårde med Darcy Classic, Zeema Zamar,  Crunch Classic, Stormbringer G.R. og Mr. X.F. Royal på lastebilen.

Dagen begynte ikke så bra, Darcy Classic ble det dødens og hele veien, han feilet på oppløpet som sliten.  Zeema Zamar ble det også feil for, hun ble hengende ute i sporene og feilet seg vekk. I grunndivisjonen stod Crunch Classic for en flott prestasjon, stakk til tet, slapp til favoritten, gikk ut i angrep i siste sving og stakk unna til solid seier til slutt. Gratulasjoner sendes fam. Hans Kristian Hansen! 🙂 Stallkompis Stormbringer G.R. stod også for en flott prestasjon, han havnet i de bakre rekker fra spor 10, angrep via drøye spor og hentet inn nesten alle konkurrentene på oppløpet og tok en solid 3. plass, kun centimetere bak annenhesten i mål.

Kristen T. Gundersens Æresløp ble innringt etter 800 meter grunnet at Sejr Gammelsbæk tråkket oppi sulkyen til Winmecredit, Geir Mikkelsen gikk i bakken og Sejr Gammelsbæk løp løs noen runder. Det gikk heldigvis bra med alle involverte, og løpet ble kjørt som dagens siste. Mr. X.F. Royal utfordret om teten, men krøp etterhvert ned i tredje innvendig hvor han ble sittende bom fast. Men, med til historien hører det at Mister’n var helpigg i mål, med proppene i ørene og flust av tørt krutt på lager. Både trener og kusk var meget godt fornøyd med hvordan Mr. X.F. Royal fungerte, faktisk har han ikke vært finere i aksjonen enn han er nå de siste to årene, fastslår Trond.

Stormbringer G.R (15)

Stormbringer G.R. fortsetter sin fine utvikling. Selv er han mest opptatt av å belønne seg selv med litt grønt gress.! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlig Mr. X.F. Royal, her i hjemlige omgivelser med oppasser Karina i vogna.