OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sao Paulo, eller “Sauen” som er kjælenavnet blant kjentfolk,  overrasket oss med overlegen seier på Bjerke i dag etter pause. Her vanker det litt ekstra oppmerksomhet fra Torunn etter hjemkomst fra banen.

Fine Bjerke-prestasjoner av stallhestene

Onsdag på Bjerke hadde vi fire hester til start, nemlig Walmart, Scarlett Gede, Thai Profit og Zeema Zamar. Walmart var favoritt i sitt løp etter tre strake seiere, men onsdag måtte han strekke våpen for en meget god Quickwin, som han ikke klarte å slå kloa i oppunder mål. Uansett et flott løp av Walmart, og ny + i boka!

Scarlett Gede feilet dessverre med trippelsjanse i siste sving, mens Zeema Zamar gikk fullt godkjent i tøft lag til ny 12-rekord. Vår siste starthest var Thai Profit, som debuterte med 3. plass i 3-årsløpet. Kristian hadde seiersambisjoner, og var ikke heeelt fornøyd ved målgang, for dette er en hest han har store ambisjoner med.

I går var det Bjerkestart på Carmen Bowl, Perfect Tabac, Sao Paulo, Calvin Classiv og Thai Voyager. Carmen Bowl ga seg mye etter et fint løpsopplegg, burde endt lengre fremme. Perfect Tabac var vi godt fornøyd med, han dro opp angrepet via 3 spor mot siste sving, og stod på flott til 2. plass. Sao Paulo var dagens “bombe”, både for oss og spillerne. Han fikk perfekt løp i 2. par utvendig, og takket kusk Kristian ved å speede inn til klar seier på solid rekordforbedring til 15.0. I langløpet over 2600 meter var Thai Voyager favoritt og holdt stand i det lengste, slått på de siste metrene av en opplagt Avalon. Fungerte meget bra og er nå klar for Derbykval! Calvin Classic var meldt kraftig opp i grunnlaget, gikk et fint løp i kulissene til 6. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Voyager hjemme fra Bjerke, sammen med “mor” Karina er han ivrig etter å komme seg inn i på stallen og få middagen servert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Voyager er absolutt ikke sliten etter Bjerketuren, det er ihvertfall sikkert, kan Karina konstantere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To gode kompiser, Calvin Classic og Misha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annen som har fobi mot posering, Perfect Tabac, som var god 2’er og er på oppadgående form.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne karen har ikke behov for Show-shine..!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mr. X.F. Royals lillesøster Lady Lane var med inn på Bjerke og fikk strekke på beina i går. Her med Kristian etter hjemkomst.