OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer G.R. var en av få som holdt seg i rett gangart, han leverte en flott innsats til bronse i Grunndivisjonsfinalen lørdag.

Laber helg i feil gangart…

Det gikk ikke veien for stallhestene denne helgen, dessverre ble det galopp for begge våre Derbyfinalister Thai Voyager og Good’s Of Norway. Sistnevnte løste løste bra fra start, men kodet ulykksalig nok over i første sving, og Derbyeventyret var brått over. Thai Voyager holdt seg i rett gangart, var med på tøff kjøring innledningsvis, men kom seg etterhvert ned i posisjon annet par utvendig. Forsøkte seg inn mot siste sving, men feilet ut i oppløpet etter nærkontakt med konkurrent, var uansett sliten og hadde nok ikke mye krefter spart.

Vår tredje starthest søndag var Mr. X.F Royal, han var med på en svært så luftig åpning, og feilet da han ble lagt inn i lederrygg i første sving. Det gikk styggfort, og Mr. X.F. Royal var pigg og ville fremover, da kan han være var for posisjonsendringer og korrigeringer og feile.

Vi reiste til Bjerke med store forventinger, men de forsvant i galopp på søndag.

Ref. lørdag, som også var stusselig (med noen unntak) kommer!

Det er bare å krumme nakken og jobbe på, vi kommer sterkere tilbake! 🙂