OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penny Lane Classic, den storvokste datteren til vår tidligere elitehoppe Luckpenny San, tok en fin 2. plass på Bjerke i går. Her hjemme på tunet med Trond, Lea og Sarah.

6 stykker på trippelen siden søndag

Selv om seieren har uteblitt har stallhestene  levert flere sterke prestasjoner de siste dagene. Kort oppsummert har følgende vært i ilden siden sist:

I går startet Penny Lane Classic og Airstrike One på Bjerke. Penny Lane var vi meget godt fornøyd med, hun rundet konkurrenter i stor stil og ble nr. 2 etter en rask avslutning i 13-fart siste 500. Airstrike One gikk også bra til 3. plass.

Onsdag hadde vi flere hester til start, nemlig Walmart, Nozler, Norse Ideal, Selmas Classic, Perfect Tabac og Goods Of Norway.
Walmart har vært meget god i sine siste starter, var meldt tøft nå men stod på flott til 4. plass fra dødens. Pluss i boka for innsatsen igjen! Nozler satt bom fast innvendig, var helpigg i mål på 6. plass og holder fin form. Norse Ideal utvikler seg veldig fint, leverte et fint løp til 3. plass mot skarpskodde konkurrenter. Selmas Classic ble nr. 6, gikk ok, mens vi var meget godt fornøyd med innsatsen til Perfect Tabac som ble nr. 4 i det samme løpet. Good’s Of Norway var sistemann ut, åpnet som en rakett fra start, tok teten fra spor 7, slapp til Gigant Invalley, fikk sjansen midt på oppløpet, kunne ikke gjøre noe med en mektig god Gigant Invally men var solid 2’er i mål. Også for Good’s blir det + i boka for innsatsen!

Tirsdag startet Christopher Boko på Momarken, endte første utenom. Søndag hadde vi Callias Va Bene, Sao Paulo og Kind Of Magic til start på Biri.
Callias Va Bene feilet seg vekk i debuten, men rakk å vise flott fartsressurser. Sao Paulo avsluttet bra til 2. plass i en tett finish, mens Kind Of Magic leverte en solid innsats til bronse.

Her kommer noen bilder av flinke trippelhester! (Kind Of Magic er ikke glemt, bilde av ham kommer!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good’s Of Norway stod på flott til sølv på Bjerke onsdag. Her i målbevisst ganglag på vei mot transporten med Karina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norse Ideal er i fin utvikling, ble nr. 3 på Bjerke på onsdag i tøft selskap. Oppasser Lise-Marie som alltid ved hans side!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Airstrike One har vokst og vokst, og det synes ekstra godt ved siden av Karina..! 🙂 I lunchen i går ble det 3. plass på Airstrike.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sao Paulo, alias Sauen, har gjort sine saker bra den siste tiden, han ble nr. 2 på Biri søndag. Her med oppasser Torunn hjemme på gården.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trond koser seg i vogna bak Penny Lane Classic på rettstrekka