OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fin seier til Oslo Kronos på Jarlsberg på søndag, her poserer han med oppasser Ernestas

Polymeles face

Polymeles Face, alias Lille Ludde, tok en fin 2. plass på søndag. Dødens hele veien, og stod på flott helt inn, oppasser Lise-Maries var strålende fornøyd med innsatsen.

Søndag hadde vi fire hester til start på Jarlsberg, nemlig Yankee’s Star, Polymeles Face, Oslo Kronos og Obi.

Yankee’s Star og Polymeles Face var ute i 3- års løpet, hvor Yankees Star dessverre ble redd  de andre hestene i volta og reiste avgårde i feil gangart. Kristian kjørte på behørig avstand fra feltet da hun fant beina sine igjen, og hun gikk et rolig jobb i 18-fart over full distanse, kapasiteten der i gården er det ingenting å si på. Polymeles Face ble hengende i dødens hele veien, han fightet flott helt inn til 2. og vi var meget godt fornøyd med den prestasjonen. Oslo Kronos og Obi var ute i samme løp, startraske Oslo stakk til tet og åpnet i 8-fart, holdt stilen helt inn til seier. Obi forsøkte et angrep via sporene, men fungerte ikke optimalt og det blir nå helsjekk hos Ole Einar Sem i morgen for å se hva som plager den kapable Love You- sønnen.

I går hadde vi Clint Classic og Hickothepooh ute i Kriteriekval, men begge mangler foreløpig hardhet og rutine for å hevde seg mot de beste i årgangen. To ganger 6 plass ble resultatet. Begge disse er hester vi har stor tro på i fremtiden, men foreløpig er de litt for ferske.