OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurra!! Seier til Enjoythefuture, Folkehesten Drammen! Dette var virkelig moro, det synes Enj0y også, bare se hvor pent han smiler! Her etter hjemkomst fra Drammen i går sammen med oppasser Lise-Marie og Sara.

Flott tirsdag, to starter og to seiere!

Enjoythefuture har slitt med div. helseplager i løpet av sesongen, vekstømheter, haltheter, og nå sist krysslammelse, men i går var han i praktslag på Drammen! Enjoy var fremme i tet etter en halv runde, og siden ledet han løpet helt inn og vant med god margin.
Gratulasjoner sendes herved til alle hans eiere! 🙂

Kristian vendte deretter nesa mot Momarken, hvor Yankee’s Star startet fra vår stall. Hun lå i lederryggen frem til oppløpet, hvor Kristian la henne ut i angrep. Det stod og veide lenge, men Yankee’s Star kjempet seg først rett før mål, og viste flott fightervilje. Disse to dro fra feltet med mange meter nedover oppløpet, så Yankee’s Star får stort + i boka for innsatsen. Gratulasjoner sendes eier Olav Kåre Vatnøy m. fam.! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yankee’s Star, en staselig 3-års hoppe det skal bli spennende å følge fremover. Her med oppasser Ernestas før avgang til Momarken i går.