OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penny Lane Classic gikk til topps på Jarlsberg søndag, gratulasjoner sendes Stall Absol!

Her kommer en kort oppdatering av de siste dagers begivenheter: 

Torsdag startet Spicy Dream og Victory D.M. på Bjerke uten suksess, Victory D.M. har hostet og snørret etter hjemkomst fra banen så der har vi nok forklaring på den dårlige innsatsen. På Jarlsberg satt Airstrike One nest sist utevndig, og fikk for langt frem, avsluttet bra men rakk bare frem til 6. plass.

På Biri fredag hadde vi en flott kveld. Zola G.T. feilet dessverre fra start, tapte stort terreng, leverte en sisterunde i 15- fart til 6. plass. Victoria Cheyenne feilet dessverre også, og endte utenfor premierekka.  Sao Paulo og Secret Player sørget for dobbelteseier, mens Walmart stod for en flott innsats, fra dødens over velvoksne 2600 meter stod han på flott til 3. plass.

Laugh At My Face startet i hoppedivisjonen på Forus i går, men endte utenfor premierekka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sao Paulo, som går under kjælenavnet “Sauen” på stallen, tok sin andre strake på Biri på fredag. Flink gutt!

Secret Player

Secret Player var kun en halv lengde bak stallkompis Sao Paulo, i flott utvikling nå! Her er han på søndagstur, men nøyde seg med å beundre utsikten. Bading i Ådalselva skulle han ha seg frabedt! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walmart var tøft ute grunnlagsmessig, men gikk strålende til 3. i dødens over 2600 meter (!). Her med oppasser Misha hjemme på gården.