OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posering av Riordan Kronos og Jørn. Ikke vond å hvile øynene på denne karen her..!

Oppsummering 
Kort oppsummert har følgende skjedd på startfronten de siste dagene: På Biri på fredag hadde vi flere hester til start, bl.a. folkehesten Enjoythefutre S.C. som ble nr. 2 på knallsterke 14,5! I det samme løpet ble Marilyn Classic nr. 3 etter sen åpning. Victoria Cheyenne feilet seg dessverre bort, tilskrives kontoen for manglende rutine. Polymeles Face, alias Lille Ludde), var god 2’er i sitt løp, han er i riktig fin utvikling nå. Det samme gjelder Overtime Frecel som fikk sen åpning, men spurtet flott til 2. plass med tørt krutt på lager. Riordan Kronos vant sitt løp på en overbevisende måte, det var jo bra for kusk Kristian, som hadde vært relativt frisk i forhåndsannonseringen da han ytret noe i retning av at “et fly måtte kræsje i banen hvis Riordan skulle tape”…! 🙂

Lørdag hadde vi Stormbringer G.R. og Mr. X.F. Royal til start på Klosterskogen. Stormbringer lå i tredje par innvendig, men da det ble bråstopp foran smalt Stormbringer uforskyldt inn i sulkyen foran, og galoppen var uunngåelig. Veldig synd, for Kristian mener han aldri har kjent hesten finere.. Mr. X.F. Royal var ute i Prince Royals minneløp, vi sakser fra TGN: “-jeg gikk ut fra lederrygg 500 meter igjen og trodde jeg skulle runde Mysterious. Det er klart jeg kunne blitt sittende.. jeg hadde håpet på en bedre plassering. (Lars Anvar Kolle om Mr. X.F. Royal som travet i dødens siste 500 meter, men måtte se seg slått kort før mål og ble femte i V75-3. Winmecredit fikk Mr. X.F. Royals plass og vant derfra.)

Uansett, banerekord for norskfødte ble det på Mr. X.F. Royal, vi gratulerer! 🙂

I går skulle Escape Boko startet på Drammen, men han ble akutt halt og ble strøket, vet.sjekk. I dag på Momarken fungerte ikke Zola G.T. optimalt i varmingen, og Kristian valgte å stryke henne. Kjedelig, hun var blandt favorittene etter sin fine innsats i forrige start, men vi tar ingen sjanser med denne talentfulle damen. Scarlett Gede fra spor 11 gikk i angrep og ble hengende i 3 spor før hun kom frem i dødens, fightet flott til 2. tross tøft løp.

Flinke hester fortjener bilde “på trykk”, her er våre fine sølvhester! 🙂 :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scarlett Gede var i ilden på Momarken i dag, det endte med en sterk annenplass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posering på stallbakken med Polymeles Face og eiere Trond og Geir. “Lille Ludde” gjorde sine saker bra på Biri, og tok en fin 2. plass.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overtime Frecel gikk også inn til sølv på Biri fredag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Og det samme gjorde denne krabaten, nemlig folkehesten Enjoythefutre S.C., her med en av sine eiere i vogna og Kristian som “oppasser” under folkehesttreffet forrige helg.

Og sist men ikke minst, lørdagens banerekordsetter, Mr. X.F. Royal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA