OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riordan Kronos tok sin 10. årsseier på Åby i går, han er rett og slett imponerende!

Riordan Kronos imponerte på Åby

Kristian, Jørn og eier Per Arne Skjelsvik var på Sverige tokt i går, og det kunne rett og slett ikke gått bedre!
Fra spor 6 tok Kristian det rolig, prøvde å komme ned i 2. par utevendig, men Goops hest fikk beina imellom og Riordan ble kjørt til tet etter 300 meter. Siden var det spill mot et mål, Riordan lå utruet i front og økt marginen mot mål, var flere lengder foran i sluttfasen og landet på fine 12,9. En ytterst vellykket harrytur var det, for Kristian, Per Arne og Jørn. Riordan Kronos tok med dette sin 10. årsseier og er med det norges mestvinnende varmblodshest i år.

Per Arne Skjelsvik har all grunn til å være stolt av sin stjerne!

Så nær, så nær for folkehesten Enjoythefuture S.C.!

Enjoythefuture S.C. fortsetter å imponere!
I sin forrige start sikret han seieren, og var gjort til favoritt i spillet under gårsdagens løp. Imidlertid ble det en tøff tur for Enoy, via fjerdespor rundt siste svingen og flott avslutning til sølvet. Hadde det bare vært et par meter lengre…! Vi er uansett meget godt fornøyd med Enjoy, og håper at mange av eierne har lyst til å være med på denne talentfulle krabaten fremover!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppasser Lise-Marie, Enjoythefuture og Oline klar for avgang til Bjerke

Målfoto for løp 2 på bane BJ den 21.10.2015

Enjoythefuture rakk ikke helt frem, men ikke mye skilte de to første i mål.

Gukko Raw god 2’er

Jan-Erik Andresens Gukko Raw leverte et fint løp til 2. plass (forøvrig hans tredje 2. plass på fire starter..!). Kolle ga ham et fint løp i 2. par utvendig, og da han gikk i angrep nedover oppløpet og koblet grepet på lederhesten trodde vi at seieren var i boks. Dengang ei, på innerfila kom Lighthouse West og speedet inn til seier..! Uansett, + i margen for innsatsen til Gukko Raw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gukko Raw og oppasser Karina før avgang. Det er helt greit hvis Gukko Raw ikke vokser noe mer, for å si det sånn…! 🙂

Av øvrige starthester onsdag bekreftet Stormbringer G.R. at formen sitter i. Han fikk en drøy siste halvrunde via sporene, men fightet flott mot mål og ble 5. i en jevn finish. Mer moro i vente for denne karen, som er i flott utvikling.

Mr. X.F. Royal var ute i elilteløpet, og Kolle forsøkte å snyte Remee La Marc for føringen inn mot første sving. Det gikk akkurat ikke, og heller ikke i lederryggen var det plass til Mister’n, som ble henvist til 3. par innvendig. Her ble han sittende hermetisk fast, nr. 5. i mål… Kjedelig, men fungerte fint og gikk i mål med krefter spart.

Coktail Classic og Victoria Cheyenne var ute i det samme løpet, og rundt siste sving trodde vi det skulle bli dobbeltseier. Coktail ledet med god margin, Victoria angrep i stor fart men feilet dessverre ut i oppløp. Coktail bremset kraftig da hun ble alene, og ble 4. hest i mål. Dette er “helt grønne” damer som nok vil bite godt fra seg fremover når de får mer rutine i løpssammenheng.

Ingen uforglemmelig Bjerke-lunch

I går startet Scioto Downs på Bjerke, dessverre ble det galopp for Scioto, som ikke akkurat er helt stødig… Marilyn Classic gikk bra til bronsen, mens Darcy Classic hentet den siste premien.