OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke dette et herlig bilde? Særlig fordi Misha ikke var klar over at det ble tatt..! Ingen tvil om at Kicking Classic står høyt i kurs 🙂

 

Kicking Classic tilbake i slag

Kicking Classic har trengt litt tid på seg pga. vektsrelaterte leddømheter, nå hadde veterinærene gitt grønt lys og han fungerer meget bra i aksjonen igjen. I går gikk han et flott løp til seier på Biri, etter en liten kunstpause i siste sving lenset han unne i fin stil og tok en kontrollert seier på fine 17,9. Stallkompis Almost Genius var andrevalg i løpet, men bykset avgårde i feil gangart da starten gikk, var siden helt sjanseløs på å finne travet igjen.

Målfoto for løp 1 på bane BI den 25.10.2015
Kicking Classic med velkjørende Gunnar Austevoll i sulkyen vinner kveldens første løp på Biri. Gratulasjoner sendes eierne i Stall Cala d’or!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trond har tilbragt mange timer med Kicking Classic de siste ukene. Annenhver dag har han fått slite med Anderssen i trykkvogna oppover i skogsløypene, ikke til å unngå at han har blitt sterk..!

Royaldoodle har hatt noen ukers sommerferie på beite, noe som utvilsomt har gjort ham godt. Han har fått noen intensive treningsuker nå i høst, og viste i går at han blir å regne med fremover. Satt stengt i det lengste, og leverte en flott sluttspurt til 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle er på gang igjen! Spurtet flott til 2. plass på Biri i går etter sen åpning, og viste at formen er på gang. Her med oppasser Torunn før avgang til banen.

Grace Classic gikk på det jevne og ble nr. 5 i går, mens Norse Ideal, favoritt i sitt løp, var langt under pari. Veterinærsjekk neste for den talentfulle Thai Tanic sønnen.