Fabu Boko

3-årige Fabi Boko er et imponerende skue i banen. Onsdag tok 3-års hingsten til Jan-Erik Andresen sin andre strake seier. Vi går en spennende fremtid i møte med denne karen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Folkehest i farta! Enjoythefuture S.C. kom sent, men godt, i gang! Onsdagens Bjerkeseier var det imponerende slaget. Her er Enjoy før avgang til Bjerke sammen med Trond og oppasser Lise-Marie.

Enjoythefuture S.C. og Fabi Boko imponerte på Bjerke

Kun to hester til start fra oss på Bjerke onsdag, og det kunne rett og slett ikke gått bedre! Førstemann ut var folkehesten Enjoythefuture S.C., han rundet konkurrenter i stor stil fra en posisjon i 4. par utvendig, og stakk unna på de siste metrene. Enjoy har virkelig funnet storformen, nå håper vi mange vil være med og eie ham videre! Gå inne på hesteeiere.no, der står det beskrevet hvordan man går frem for å bli andelseier i Enjoythefuture videre i karrieren.

Fabi Boko er en ekstremt storvokst og ditto talentfull 3- åring, Trond, Jan-Erik og Lars Anvar lenge har hatt høye tanker om. Nå begynner kjempen å slå ut i full blomst, to starter og to seiere så langt i karrieren er fasit. (Hvor høy han er? …Vi tør ikke måle..! 🙂 )

Bronsegutta Calvin og Hicko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin var favoritt på tirsdag, men måtte nøye seg med 3. plass.

Tirsdag starter Marilyn Classic og Calvin Classic på Drammen, begge var i favorittsjiktet, Calvin som dagens banker. Han fikk et løp i de bakre rekker, avanserte på siste bortre men manglet det lille ekstra, og måtte nøye seg med 3. plass. Marilyn Classic er ikke smart på voltestart, feilet grovt og reparerte bra til 4.

I går var Walmart og Bianca Va Bene ute på Bjerke. Walmart ble brukt hardt innledningsvis, inntok teten, ble overrumplet av favoritten Avery som klarte å fravriste ham teten, før Kristian igjen vred på i angrep runden igjen. Som kommentatoren poengtere, det ble så absolutt et severdig løp, men tøft, Walmart merket kjøret til slutt og ble 5. hest i mål, riktignok uten å være helt på topp for dagen. Bianca Va Bene satt i de bakre rekker, fast til slutt.

Hickothepooh startet på Åby i går kveld, og leverte en fin innsats til 3. plass.

… Og det var alle våre starthester så langt denne uka. I kveld skal vi til Biri med et lass, fortsettelse følger..! 🙂