OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hicko og deleier og oppasser Enestas. Sistnevnte smilte langt bredere på lørdag..! 🙂

Hickothepooh til topps i Sørlandets 3-års cup

Vi hadde med oss fire hester på bilen til Sørlandet, nærmere bestemt Hickothepooh,  Good’s Of Norway, Thai Voyager og Aqua Challenger,
Hickothepooh var førstemann ut. Etterhvert som startrushet i front hadde lagt seg, gikk Hickothepooh frem og trykket på lederhesten. Ut i oppløp festet han grepet, og gled unna til sikker seier til stor jubel for Stall Sørlie Kiosk fra Hønefoss.

Målfoto for løp 5 på bane ST den 24.10.2015

Hickothepooh fikk et fint løp av Lars Anvar Kolle, og landet på fine 15,6. Vi gratulerer!

Good’s Of Norway og Thai Voyager var ute i Høstfinalen for 4-åringer hvor de støtte på de beste hestene i årgangen. Good’s svarte ut Glen Ord Superb, men måtte slippe på første langside etter en svært så luftig åpning. Glen Ord Superb var rett og slett fantastisk god og stakk i fra alt og alle mot mål, Good’s gikk bra til 4. på ny rekord, 13,9. Thai Voyager satt stengt til midt på oppløpet, endte “første utenom”.
Vår siste starthest for dagen var Aqua Challenger. Han fikk først jobbe på i dødens, deretter lederrygg, hvor han satt fast med krefter spart. Fungerer veldig fint nå, og har tatt lørdagens løp på en fin måte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakre Aqua Challenger i nydusjet versjon hjemme på gården med oppasser Misha

Vi blar  i bulletinen! 🙂