tlfbilder 2015-10-16 025

3-årige Clint Classic gledet sine eiere med solid seier på Biri. Fra venstre Malin, Even, Clinter’n, Hege og sist men ikke minst, oppasser Misha.

Flott fredagskveld på Biri

På Biri fredag hadde vi Callias Va Bene, Clint Classic, Sao Paulo, Overtime Frecel, Selmas Classic og Crunch Classic til start.
3-års gutta Callias Va Bene og Clint Classic var ute i det samme løpet, med Callias Va Bene som favoritt. Han stod i spor 1, ble overflydd fra start og satt hermetisk fast i tredje par innvendig. Synd, for han fungerte meget bra, og var helt uberørt etter løpet. Stallkompis Clint Classic satt plassert i de bakre rekker, rundet konkurrenter i stor stil og tok en komfortabel seier. Flink gutt! Overtime Frecel var ute i tøft lag, hentet seg en 6. premie. Selmas Classic var i favorittsjiktet, han er dessverre håpløst usikker, og hadde galoppskoene på denne fredagen. Vår siste starthest var Crunch Classic. Han stakk til tet, men ga seg en del til slutt og ble nr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjært barn har mange navn, her er Sao Paulo, alias Sauen, foreviget sammen med Kristian etter en treningsøkt her hjemme.

Bronse til Laugh At My Face

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laugh At My Face setter tydelig pris på Stines klø-hånd!

På Momarken lørdag hadde vi Zeema Zamar og Laugh At My Face til start. Zeema gik meget bra, og så ut til å gå mot en topplassering da hun ulykksalig nok feilet i siste sving. Laugh At My Face var ute på velvoksne 4100 meter, men den steintøffe damen taklet dette på flott vis og gikk meget bra til 3. plass.

Rolig på startfronten denne uka, kun Victory D.M. til start på Drammen tirsdag, hun var ikke på topp for dagen og ble nr. 7.