OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakre Stormbringer G.R., eid av Brage Richardsen og Ingrid Gauslaa tok en flott seier på Momarken tirsdag. Vi gratulerer!

Rolig uke på startfronten

Enkelte uker er det full fart med starthester nesten hver eneste dag, mens det andre uker er mye roligere. Denne uka har hittil vært av det særs rolige slaget, med kun tre hester til start. Marilyn Classic galopperte seg bort på mandag, mens Stormbringer G.R. gledet oss og sine eiere med flott seier på Momarken tirsdag. Det så jammen ikke særlig lyst ut inn mot siste sving, men fra en posisjon langt bak i feltet rundet Stormbringer konkurrentene i stor stil og fightet helhjertet inn til seier.
I går var Perfect Tabac i ilden på Klosterskogen, i et løp hvor det holdt på å gå helt galt innledningsvis. Rolin ble lagt så brått inn at det ble hjulhekt og
galopp for 7-8 av hestene i feltet, blandt dem Perfect Tabac som tapte stort terreng, ble nr. 5.