OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Folkehesten Enjoythefuture S.C. stod for en sterk prestasjon da han tross dødens stakk fra feltet til overlegen seier i går. Her er flinkingen med oppasser Lise-Marie og Sara.

Flotte prestasjoner av stallhestene!

Vi er rett og slett strålende fornøyd med våre firebeinte venner, syv seiere på fire dager har vi neppe hatt tidligere, kjempemoro at stallformen er bra!
Her kommer en kort oppsummering av siste dagers begivenheter:

I går hadde vi Thai Voyager og Aqua Challenger til start på Leangen, begge gutta leverte bra prestasjoner med fine avslutninger til to 4. plasser. Gledelig var det at Aqua nå var veldig fin aksjonsmessig. Begge disse gutta hører hjemme på onsdager og lørdager, og vil nok bite godt fra seg i løpsbanen fremover.

Jarlsberg var arena for kveldskjøring i går, hvor vi stilte med Fabi Boko, Victoria Cheyenne, Hand Hall og Enjoythefuture S.C. Storvokste Fabi Boko har Trond og eier Jan-Erik Andresen alltid hatt klokketro på, men siden han har vokst, vokst, vokst og vokst enda mer, har det tatt litt tid å få ham klar. Debuten i går ga så absolutt de svarene vi ønsket, etter startgalopp rundet han feltet og stakk unna til slutt, siste 1000 gikk unna på 14.3. Victoria Cheyenne var ute i det samme løpet, stod på fint til bronse og får + i boka for innsatsen. Folkehesten Enjoythefuture S.C. var favoritt i sitt løp, og tross dødens underveis stakk han unna med mange lengder på oppløpet til stor jubel fra fremmøtte andelseiere. Hand Hall var ute i det samme løpet som Enjoy, endte første utenom, men fungerte mye bedre etter galopptrening.

På Biri fredag hadde vi Gukko Raw, Hickothepooh, Riordan Kronos, Calvin Classic og Grace Classic til start. Gukko Raw og Hickothepooh var begge ute i unghestserieløpet, Hickothepooh tok en fin seier, mens Gukko Raw avsluttet bra til 4. plass. Per Arne Skjelsvik-eide Riordan Kronos var meget god, han stakk unna feltet og vant på lette ben, hans 9 ende årsseier, og er med det landets mestvinnende varmblodshest i år. Calvin Classic var med på en lynhurtig åpning, 9,4 første 500, han kjente nok den i beina til slutt, men holdt stilen fint til 2. plass.  Grace Classic ble hengende i dødens, stod på fint til 4. plass.

Torsdag startet Scioto Downs og Kind Of Magic på Bjerke. Scioto Downs stod på fint til 3. plass, mens Kind Of Magic, eid av Åsmund Drolsum,  spurtet inn til overlegen seier i sitt løp.

Onsdag hadde vi Victory D.M., Good’s Of Norway, Laugh At My Face, Nozler og Callias Va Bene til start på Bjerke. Victory D.M. kjørte slalom på oppløpet og avsluttet bra til 5, og Camel Benkheira-eide Goods of Norway innfridde som favoritt på imponerende vis.  Nozler gikk på det jevne og ble nr. 6, mens Laugh At My Face avsluttet flott til 3. plass. 3-årige Callias Va Bene fikk en rolig innledning på løpet, rundet feltet og stakk unna i sluttfasen til overlegen seier, han høstet mange superlativer for innsatsen, talentet til Bernt Johansen.

Sum av sumarium fire fantastiske dager, mange gratulasjoner til eierne og stor takk til våre flinke hester og ikke minst våre dyktige ansatte! 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Debut med mersmak! Gigantiske Fabi Boko imponerte i går med vanntett seier. Her foreviget etter en tidligere fartsovertredelse…! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hickothepooh gledet Ernestas og øvrige medeiere i Stall Sørlie Kiosk med seier i unghestserierløpet på Biri.

Kind Of Magic

Kind Of Magic, helbror til ingen ringere enn Tinita Love, tok en overlegen seier på Bjerke torsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riordan Kronos tok sin 9’ende årsseier på Biri fredag, og er med det mestvinnende varmblods i landet i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3- årige Callias Va Bene var rett og slett meget god på Bjerke onsdag, mer moro i vente med denne karen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good’s Of Norway var favoritt på Bjerke onsdag, og skuffet såvisst ikke! her i nydusjet versjon sammen med Kristian.