OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kicking Classic gikk til topps på Jarlsberg i går i DNT’s Unghestserie. Vi gratulerer Stall Cala D’or!

Flott dobbeltseier til Classic-gutta!

Vi hadde tre hester til start i DNT’s Unghestserie på Jarlsberg i går, Clint Classic, Kicking Classic og Gukko Raw. Sistnevnte ble dessverre kjørt rett ned og fikk løpet spolert, men for de to andre gikk det riktig så bra, seier til Kicking Classic etter ledelse hele veien og sølv til Clint Classic som kom med stormskritt ute i banen til slutt. Veldig moro, ekstra gulrøtter til flinke gutter i dag! 🙂

Tilbake til gammel oppskrift

Trond har tatt frem gamle treningsresepter for Kicking Classic, pga. at han slet med haltehet og leddømheter. Han har trent ham slik han trente hestene for 10 år tilbake, styrketrening med intevaller i trykkvogn oppover skogsløypene. Dette funker perfekt på hester som sliter med tilbakevendende haltheter, og hester som skal trenes tøft med minst mulig belastning på beintøyet. Escape Boko og Fabi Boko går i det samme treningsopplegget, og flere av stallens hester kommer etter. Veldig moro å se at “back to basic” fungerer så bra! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stallkompis Clint Classic kom med stormskritt mot mål, og var bare centimetere fra å snyte stallkompisen Kicking fra seieren.

Målfoto for løp 6 på bane JA den 13.11.2015