OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser han noe blyg og beskjeden ut, den godeste Enjoy, men det er han såvisst ikke i løpsbanen! På Bjerke onsdag gikk han til topps igjen, etter en flott avslutning.

Folkehesten Enjoythefuture stormer frem!

Enjoythefuture S.C. har vist seg å være en ordentlig eventyrhest! På Bjerke onsdag stod han vanskelig til i spor 8, ble bakket langt bak i feltet, men leverte en strålende avslutning via sporene og stakk unna i sluttfasen. Han er rett og slett meget god, og nå har vi kun et budskap til dere:

Bli med på eventyrhesten Enjoythefuture videre! 

Det er såre enkelt og bli andelseier i denne flotte hesten, gå inn på www.hesteeiere.no, der står det hvordan man går frem.

Flotte prestasjoner av Mr. X.F. Royals småsøsken!

Noen andre hester som virkelig gledet oss i går var Mister’ns 2-årige helsøster Lady Lane, som gjennomførte sitt mønstringsløp på fine 25,1 på flott vis, og ikke minst broder Nico Lane, som satt stengt i det lengste men fant luke innvendig og speedet inn til en flott 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lady Lane klar for avgang Bjerke i går

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Broder Nico Lane (e. Thai Tanic og X Lane) shinet til minste detalj av oppasser Karina og klar for sin debut i løpsbanen. Den unnagjorde han på flott vis! 🙂

Av øvrige hester til start i går gikk Victory D.M. fint til 5. plass, ble sliten i sluttfasen etter en rask åpning men får godkjent for innsatsen. Stallvenninede Penny Lane Classic var blandt favorittene, men var under pari og ga seg helt, veterinærsjekk neste. A Million To One ble nr. 6, mangler foreløpig litt fartsmessig.  Crunch Classic stod herkete til i spor 11, ble bakket sist og forble i de bakre rekker, fast med krefter over mål og fikk en fin gjennomkjøring etter pause.