Royaldoodle og Calvin

-Gratulerer med meg, var jeg ikke flink? Bonus tas ut i gulrøtter! Royaldoodle hilser til sine eiere Erlend og Rita! 🙂

Royaldoodle med flott seier, bronse til Zola Classic
Royaldoodle var favoritt på Bjerke i dag, og det viste seg å være riktig vurdert. Han satt i 3 par utvendig underveis, og leverte en flott avslutning via tredjespor, hentet 3-4 lengder i en rask avslutning (15-fart), kusk Kristian var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte. Stallkompis Scioto Downs var ute i det samme løpet, men var innom de fleste gangarter og ble disket. Langt bedre gikk det for Zola Classic, hun fikk et håpløst løpsopplegg, ble bakket sist, prøvde seg innvendig men satt stengt, bakerst i feltet igjen ut på siste bortre langside, og avsluttet flott til 3. plass.

Mao en trivelig dag tross speilglatt føre, sølebane og regnvær..! 🙂

Royaldoodle

Flott bilde av Royaldoodle og oppasser Torunn, tatt av Anna Jørgensen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zola Classic, her med Torunn som stand-in for oppasser Bente, poserer på stallbakken. Har vokst mye og trengt litt tid på seg, den godeste Zola, og er i flott utvikling nå.