OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sao Paulo i “finstasen” sammen med oppasser Torunn. Vi tror han er den raskeste sauen i hele kongeriket…! 🙂

Fine prestasjoner av hestene i helgen

Lørdag dro vi avgårde til Biri med et lass hester på bilen, nærmere bestemt Obi, Aqua Challenger, Royaldoodle, Airstrike One, Crunch Classic og Sao Paulo.
I 2. løp hadde vi Crunch Classic og Darcy Classic til start. Første 500 gikk radig, 10-fart, og begge våre var med på den luftige åpningen. Crunch Classic satt i 3 par innvendig, kom seg ut mot siste sving og rundet konkurrenter i stor fart, avsluttet strålende til 2. plass. Darcy satt innvendig og ble nr. 5. I løp 3. ledet Airstrike One helt til utgangen av siste sving, da var det over og han endte uplassert, antagelig trengte han løpet etter behandling og pause. Royaldoodle satt i Airstrikes rygg og ble dratt bakover, Kristian fikk lirket seg løs midt på oppløpet og Royaldoodle spurtet bra til 5. plass. Sao Paulo, alias Sauen, var ute på stayerdistanse 3100 m, og vi var i forkant spent på hvordan han ville takle dette. Kristian ga ham et optimalt løp inne ved lista, og da åpningen kom inn mot siste sving bare reiste han fra konkurrentene til overlegen seier. I avslutningsløpet hadde vi Obi og Aqua Challenger til start. Obi var overpigg, kodet over og feilet ulykksalig nok rett etter at bilen slapp, mens Aqua Challenger ble bakken bak fra sitt 12. spor. Han gikk på det jevne til 5. plass, vi var ikke helt fornøyd med hvordan han fungerte så vet. sjekk blir neste post på programmet for kapable Aqua Challengers del.

Drammen søndag

Almost Genius og A Million To One er begge ferske hester, og det bærer særlig førstnevnte preg av. Han kom seg feilfritt avgårde denne gangen, men kodet over og feilet på vei fremover i angrep, da er han mildt sagt ikke lett å få på bedre tanker, dg i boka. Stallkompis A Million To One gikk det bedre for, trafikktrøbbel underveis men avsluttet fint til 3. plass. Zola Classic satt langt bak i feltet, avsluttet bra til 4. plass. Samme plassering ble det på Polar Rocky, som manglet fritt frem men leverte en strålende sluttspurt og viste at formen er på gang etter pause.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic tok en fin 2. plass på Biri på lørdag, og viste at formen er på gang. Her sammen med oppasser Bente før avgang til banen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Million To One på stallgangen før avgang til banen. Lurer fælt på hva som skjer..! 🙂