OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lise Marie har hestene i orden når de skal på løp! I går tok Zeema Zamar en overlegen seier på Bjerke, gratulasjoner sendes eier Ståle Lindgren.

En svært så trivelig dag på Bjerke

Veldig gledelig var det å se Escape Boko tilbake på topp! Han viste tidlig talent, men har slitt med skader og gitt oss en del grå hår. Nå har Trond lagt om treningen, Escape har den siste tiden gått i trykkvogntrening og fått bygget seg opp uten at beintøyet har blitt belastet med mye hurtigkjøring. I tillegg har Karina lagt ned en kjempejobb med forebyggende behandling med elektromagneter, Bio Light mm, og han har også blitt behandlet med kiropraktikk og akupunktur. Det virker å ha gjort susen, i går var det virkelig fin stil på ham. Gratulasjoner sendes til eier Jan-Erik!

Zeema Zamar feilet vekk en topplassering i V75 sist, i dag holdt hun seg i rett gangart og da var det ikke snakk om saken. Kristian satte fart direkte, og hun fikk overta teten på et tidlig tidspunkt. I sluttfasen forlot hun konkurrentene til klar seier med proppene i ørene og tørt krutt på lager.

Med andre ord en flott dag på Bjerke, sånne tar vi gjerne flere av… 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Escape Boko har overskuddet i orden, Karina kan ikke ta øynene fra ham et eneste sekund, da er nemlig Escape rask som et lyn til å finne på noe spik..! 🙂