OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primetime F. med oppasser Jørn Ivar i sulkyen på vei ut på treningstur

Referat fra de to siste dagene på Bjerke

Få hester til start fra stallen så langt denne uka, Grace Classic var ukas første starthest på Bjerke i går, og i dag var Scioto Downs og Primetime F. i ilden på samme bane.  Grace Classic holder fin form for tiden, i går gikk hun greit til 5. i tøft lag. I dag var Scioto Downs innom en del gangarter og tapte terreng på galopp, fikk stablet seg på beina og fullførte greit til 2. plass uten å imponere. Primetime F. var det bedre stil på, hun rundet konkurrenter i stor stil gjennom siste sving og knivet nedover oppløpet med Zanetti, men måtte se seg slått på de siste metrene. Uansett en fin innsats av Primetime F., som er i fin utvikling nå.

….Og det var, kort oppsummert, hva som har skjedd på løpsfronten de siste to dagene.

Vi trener på! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scioto Downs og Bente