RiordanogKristian

Riordan Kronos bare MÅTTE Kristian kjøpe! Vi skjønner godt hvorfor, årsseier nr. 11 ble tatt på lette ben på Biri fredag.

Fin kveld på Biri

Vi reiste til Biri med full bil på søndag, og det ble en trivelig kveld ringside Mjøsa. Calvin Classic innledet kvelden, han fikk et løp innvendig og luke ut i oppløp, avsluttet fint til bronsen. Marilyn Classic fikk også et løp i de bakre rekker fra sitt 12. spor, også hun leverte en fin avslutning til 4. plass. Scioto Downs endte utenfor premierekka, mens Zola Classic som var tilbake etter pause gikk meget bra til 3. Riordan Kronos er en skikkelig eventyrhest, han tok sin femte strake seier med full kontroll på konkurrentene. Gratulasjoner sendes eier Per Arne Skjelsvik! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zola Classic klar til dyst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Classic har overskuddet i orden for tiden!

Møkkadag på Forus

Laugh At My Face feilet seg bort. Stormbringer G.R. var i favorittsjiktet, satt i de bakre rekker, kom seg etterhvert ut og leverte en avslutning det luktet svidd av  av, var 4. hest i mål. Dessverre mente dommeren at Kristian sjenerte konkurrenter da han dro ut, og dg i boka var et faktum… En ordentlig møkkadag på Forus som vi rett og slett glemmer. Stormbringer fikk i de minste vist at formen er bedre enn noengang…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer G.R. er en herlig traver, som Kristian og Trond har høye forventninger til fremover.

Clinter’n flink på Drammen

Lørdag kveld var det full fart på Drammensovalen, vi hadde Clint Classic til start i 3-års løpet. Han var blandt favorittene i løpet, ble hengende i sporene vi første sving og Gunnar hadde ikke så mange andre muligheter enn å gå frem i dødens. Her ble Clint liggende hele løpet, kjempet mesterlig helt inn men måtte nøye seg med 4. plassen i en tett finish. Uansett, + i boka til Clinter’n! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clinter’n lever opp til navnet sitt, han er ganske tøff og tåler å gjøre jobben selv..! 🙂