OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zeema Zamar og oppasser Lise-Marie

Zeema Zamar til topps på Bjerke

Fire hester til start fra oss på Bjerke i går, nemlig Fender Boko, Thai Voyager, Zeema Zamar og Høiby Krissa. Fender Boko var favoritt i sitt løp, fikk en tøff oppgave med dødens første gang ut, stum i steget til slutt og vi tar en veterinærsjekk. Thai Voyager måtte også jobbe for maten i går, han fikk 3-4 spor rundt første sving, rundet etterhvert frem til tet. Stod på flott helt inn, spurtslått til 4. plass.  Zeema Zamar var favoritt i sitt løp, rundet etterhvert fram til tet og holdt unna helt inn. Hun er i flott utvikling den godeste Zeema Zamar, gratulasjoner sendes eier Ståle Lindgren! 🙂 Sistmann ut var Høiby Krissa, som leverte et fint løp til 5. plass

I dag hadde vi Grace Classic til start på Bjerke, hun gikk bra til bronse og Kristian var godt fornøyd med hvordan hun fungerte.

Vi trener på! 🙂