OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nico Lane – tre starter og tre 2. plasser så langt i karrieren. Lillebroren til Mr. X.F. Royal er uten tvil en hest for fremtiden!

Nico Lane gledet, ellers mest feil gangart

Vi reiste til Bjerke med god tro på å kunne vende hjem med en seier eller to i bagasjen, men i går gikk det rett og slett ikke vår vei. Førstemann ut var Nico Lane, 3-åringen har begynt karrieren på flott vis og fulgte opp i går med en solid 2. plass bak favoritten S.M.K. Spirit.
Perfect Tabac og Selmas Classic var ute i tøffe omgivelser, Perfect Tabac trengte løp etter pause og fullførte greit, endte første utenom, mens kapable men håpløst usikre. I 3-års løpet var både Gukko Raw og Kicking Classic blandt favorittene. Gukko Raw ble i piggeste laget fra start og reiste i galopp, Kolle tok på seg mye av skylden fordi han slapp ham for mye avgårde, ellers var han meget godt fornøyd med hvordan Gukko Raw fungerte. Kicking Classic var uheldig, i siste sving stoppet hesten foran, Kicking sparket borti hjulet og feilet, mistet en sannsynlig trippelplass på dette, ref. Gunnar. Royaldoodle satt bak i veldig labert tempo, men leverte en fin avslutning til 4. plass. “Jeg er meget godt fornøyd med Royaldoodle om dagen, han utvikler seg veldig fint og avsluttet også i dag sterkt” var Kristians oppsummering.

Sum av sumarium en skikkelig møkkadag i galoppens tegn, med noen unntak.. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle og oppasser Torunn med kurs mot Bjerke. Royaldoodle fikk en god pause i sommer for å vokse seg ferdig og lade batteriene, det har virkelig gjort susen!