Måtte bare låne Finn-Tacks flotte julekort, syntes det passet bra til anledningen…! 🙂

Nytt år, nye muligheter!

Året 2015 har bydd på både opp- og nedturer, sorger og gleder, rett og slett alt et år normalt sett skal inneholde. Selv om mange av hestene har prestert bra og vi har bokført 96 stallseiere, har vi savnet de helt store “højdarene”, i året som har gått. Flere av hestene har levert gode innsatser, og vi jobber på for å heve dem ytterligere i tiden fremover. Vi har mange spennende hester på gang nå, som vi håper og tror vil bite godt fra seg i løpsbanen neste år. Det er også veldig gledelig å se at så mange norske hester hevder seg med bravur internasjonalt, norsk travsport er virkelig i medvind for tiden!

Vi takker våre eiere spesielt og ellers alle våre andre venner og bekjente for året som har gått, og ønsker dere alle et Riktig Godt Nytt År! 🙂