OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Million To One æret sin eier med seier på bursdagen!

Seier til A Million To One, sølv til Crunch Classic og bronse til Zeema Zamar

Seieren til A Million To One kunne rett og slett ikke vært bedre timet, den leverte han nemlig som en bursdagsgave til eier Jan Andersen på fredag!

Gratulerer Jan, med både seier og bursdag! 🙂

A Million To One er ikke så stor, men han har allikevel vært plaget av vekstrelaterte problemer og  ikke vært klar for start før nå. Tidligere i sommer travet han rett og slett flere sekunder for sakte,  nå er han ferdig med den verste vekstperioden, har dessuten fått mye styrketrening og det begynner virkelig å løsne for ham.  Denne karen er verdt å vente på, og fredagens seier var av det enkle slaget. A Million To One stakk til tet, og ledet siden hver meter.

Vi hadde også Standing Ovation og Penny Lane Classic til start på Jarlsberg i går. Standing Ovation startet etter lang løpspause, har slitt mye tidligere men fungerte nå fint aksjonsmessig. Av og til kan man faktisk være meget godt fornøyd med hestens prestasjon selv om den ikke endre i premierekka, nettopp det var tilfelle med Standing Ovation på fredag, det gledet å se hvor bra travet fløt etter noen måneder på skauen og opptrening i etterkant.

Penny Lane Classic var blandt favorittene, men ble overflydd fra start, satt etter hvert i 4. par innvendig. Penny ble etterhvert dratt bakover og var på jumboplass i siste sving, fast innvendig til  6. plass, men fikk en fin gjennomkjøring og for denne kruttønna av ei dame er det bra for psyken å sitte fast litt innimellom.

Bjerke onsdag

På Bjerke onsdag gikk Zeema Zamar bra til 3. plass, stallkompis Crunch Classic leverte også et bra løp til 2. plass. Pluss i margen til begge for innsatsen! 🙂

To som presterte under pari på onsdag var Fabi Boko og Global Rumor, som var henholdsvis favoritt og 2. valg i det samme løpet. Fabi fikk en tøff innledning og press av gode Hamptons,  ga seg mye i sluttfasen av løpet. Det samme gjorde Global Rumor. Veterinærsjekk dagen derpå ga oss forklaringen, halthet samt blødninger i halsen på Global Rumor, så det ble behandling og startsperre på begge gutta en periode fremover. Det er kjøtt og blod vi jobber med, forslitt frase men akk så sann, når hestene skal prestere maks kan selv små helseproblemer gi store utslag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flotte Zeema Zamar fortsetter å levere sterke innsatser i løpsbanen, onsdag ble hoppe til Ståle Lindgren nr. 3 på Bjerke.

Crunch Classic

Crunch Classic satt fast i det lengste på Bjerke onsdag, spurtet flott til 2. og viste at formen sitter i.