Obi hjul

 

Maks utur for Obi

Obi var favoritt på Bjerke i går, men en punktering tidlig i løpet gjorde at sjansene ble spolert.. Ikke nok med punkteringen, dekket hoppet av felgen, og slangen tvinnet seg rundt navet, slik at det ble den reneste trykkvogn-effekten ut av det…! Oppasser Karina oppsummerte det ganske bra “hjulet gikk jo ikke rundt, måtte slepe vogna etter meg!” Stakkars Obi leverte en heroisk innsats med brekket på, bare å sette en stor strek over det løpet for hans del, og bla i bulletinen..

Vi hadde flere andre hester til start i går, i kveldens første løp gikk Victoria Cheyenne bra til bronsen, mens Elaine B.R., favoritten i løpet, giret seg opp etter tre omstarter og feilet direkte. Mr. X.F. Royal angrep via 3 spor i siste sving, fightet flott helt inn til 3. plass bak Winmecredit og Remee la Marc, på gang nå! Oslo Kronos som var ute i Obi’s løp var vi også godt fornøyd med, han gikk i dødens full vei og ble nr. 5. Kveldens siste starthest var Calvin Classic, som dessverre feilet seg bort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karina med sine flotte gutter Mr. X.F. Royal og Obi før avgang til Bjerke i går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppasser Stine hadde investert i strasspannebånd til Elaine i går, må jo entre banen med stil..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Lille Kolle” skjøttet gjesteoppasserrollen på Victoria Cheyenne på beste vis. Takk for god hjelp!