OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Callias Va Bene, eier av Bernt Johansen, tok en imponerende seier på Biri i går. Gratulasjoner sendes! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer G.R., eid av Brage Richardsen og Ingrid Gauslaa, tok en flott seier på Biri i går. Vi gratulerer! 🙂

Flinke hester ved Mjøsas bredd

Vi reiste til Biri med full bil, her er, kort oppsummert, resultatet av gårsdagens Biri-tokt:

I løp 3 hadde vi Marilyn Classic, Callias Va Bene og Zola Classic til start. Marilyn var dårlig, stoppet, Zola Classic satte fart fra de bakre rekker, angrep via sporene og avsluttet bra til fjerde plass. Callias Va Bene var rett og slett helt strålende i går, rundet feltet fra jumboplass og stakk unna til overlegen seier.

I løpet etter stilte også tre stallhester på startstreken, nærmere bestemt Sao Paulo, Hades Håleryd og Stormbringer G.R. Hades stakk til tet, holdt tøft tempo i front og firte de siste 50 metrene, ble nr. 5 uten å være på topp for dagen, vet.sjekk neste for sikkerhets skyld. Stormbringer G.R. var på hugget, angrep via sporene og fullførte strålende til sikker seier.

Dameløpet hadde også tre hester fra vår stall på startstreken, Polar Rocky, Norse Ideal og Grace Classic. Grace Classic feilet seg vekk, det samme gjorde også Polar Rocky, men han var uforskyldt da han ble påkjørt i siste sving. Ergelig, for det var en topplassering som røk, ref. kusk Stine M. Bendiksen som var full av lovord om Polar Rocky. Norse Ideal stod for en fin innsats, leverte en bra avslutning til 2. plass med velkjørende Kristine Kvasnes i vogna.

Det var gårsdagens Biri kveld kort oppsummert, -som selvsagt tradisjonen tro ble avsluttet på Mc’ern! 🙂

Noen flere bilder fra gårsdagen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biri neste! Callias Va Bene i farta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinteren er kommet til Ådal, måtte det vare! Callias og Misha på fint snøføre og klar for avgang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lise Marie med to av sine flinke gutter, Norse Ideal som var god 2’er i sitt løp og Stormbringer G.R.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zola Classic er en storvokst dame i flott utvikling, flink 4’er i går etter reise i drøye spor. Her er Zola, Bente og nistepakka klar for avreise Biri.

Torsdags lunch på Bjerke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Airstrike One og oppasser Kristine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polymeles Face, alias “Lille Ludde” og oppasser Lise Marie

Darcy Classic
Bjerke lunch med bronse til Darcy Classic og Polymeles Face

 

Polymeles Face var favoritt i sitt løp, gikk på det jevne til 3. plass. Han har slitt litt med en hovbyll, var uhalt men det er mulig at han fortsatt gikk og kjente litt på denne siden han var hakket dårligere enn vi hadde forventet. Darcy Classic gikk bra til 3. plass, bedre er han rett og slett ikke, så det må vi si oss fornøyd med. Airstrike One måtte gå i dødens, noe han ikke er spesielt glad i, gikk fullt godkjent til 4. plass.