OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle og oppasser Torunn klar til dyst!

Gratulerer til Bjørn Steinseth!

Bilen røk med minst mulig margin, nemlig en seier, og vi gratulerer kollega Steinseth! Spenningen var der helt til det siste, foran de to siste løpene ledet vi med 24 poeng, men siden vi har veldig sparsomt med kaldblodshester på stallen, hadde vi ikke en eneste hest til å ta opp kampen mot Steinseths kaldblodshær. Siden han fikk to seiere i de to siste løpene, var vi sjakk matt. Uansett, veldig bra tiltak fra Biri’s side, og vi takker for en spennende match! 🙂

Kveldens resultater for stallhestene kort oppsummert:

I kveldens første løp avsluttet A Million To One bra til 4. fra de bakre rekker, Marilyn Classic ble nr. 5, mens Zola Classic og Merlin Classic endte utenfor premierekka. I montéløpet gikk Høiby Krissa bra til 4. med Silje Hogner på ryggen. I løp 5 tok Royaldoodle en flott seier, vi var også meget godt fornøyd med Airstrike One som spurtet sterkt til 2. Mable Classic ble nr. 4, mens Kicking Classic stod på bra fra dødens til 5. Victory D.M. og Penny Lane Classic fulgte på de neste plassene.

Airstrike One

Staselig Airstrike One er i flott utvikling, i går ble det en fin 2. plass bak stallkompis Royaldoodle på Biri.

Oppsummering av uka forøvrig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primetime F. i høstlige omgivelser

Sølv til Primetime F.

Tirsdag hadde vi kun Primetime F. til start på Momarken, hun gikk til gjengjeld meget bra, ledet i det lengste men ble tatt ned på streken, det måtte målfoto til for å skille de to første i mål.

På Bjerke onsdag ble Fender Boko strøket, spor 4. på volta gikk ikke i det hele tatt for storvokste Fender. Synd, for han fikk + i margen for fin varming.. Stallkompis Coktail Classic ble nr. 4, men får – i margen fordi hun ga seg mye til slutt.

Og det var, kort oppsummert, de siste dagers begivenheter.

Vi venter på julesnøen og trener på! 🙂