OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjekk norsk ungdom! Fra venstre Crunch Classic, Bente, Sao Paulo og Torunn, her er de klar for avreise til Drammen på lørdag

V75 på Drammensovalen

Lørdag hadde vi to hester til start i V75 på Drammen, nemlig Sao Paulo og Crunch Classic. Sao Paulo klarte ikke å ta teten, og krøp ned i rygg på favoritten Baritron, mens Crunch Classic knallet til direkte fra sitt 8 spor og kom frem i dødens på lederen. Han ble etterhvert avløst av Dex Dexter, og fikk plass i tredje par innvendig. Slik var stillingen uforandret til midt på oppløpet, Sao Paulo fikk åpning, kunne ikke hente inn en god Baritron men stod på flott til 2. plass. Stallkompis Crunch Classic, som var blandt sistevalgene i spillet, gikk bra til 4. plass.

Momarken mandag

Ingen uforglemmelig dag på Mysen, kun en hest til start, Primetime F., og hun satt bom fast med krefter på tanken. Kjedelig, men sånne løp har hestene uansett godt av.