OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nozler, her med oppasser Silje, var tilbake på flott vis på Momarken i går, sterk 2. tross dødens full vei.

Nozler sterk 2. etter pause

Rolig start på uka for vår del, kun Victory Boy T.G. og Nozler som har vært ute og strukket på beina så langt. Mandag starte Victory Boy T.G. på Drammen, satt i de bakre rekker og var ikke særlig på hugget, endte utenom premierekka. I går startet Nozer på Momarken etter lang løpspause, vi var ikke særlig fornøyd da dødens ikke var til å unngå, men Nozler viste flotte fighteregenskaper og stod på helt inn til 2. plass. Behandling og løpspause har utvilsomt gjort godt, vi var meget godt fornøyd med Nozlers innsats i går.

En som alltid er fornøyd med Nozler uansett, er oppasser Silje. Uansett hva han måtte finne på av unoter og tull, har hun alltid en god forklaring på hvorfor ingenting er Nozlers feil. Nozler er vel den eneste hesten vi vet om, som faktisk aldri har gjort noe galt, langt mindre levert en dårlig innsats. Dessuten så er Nozler unormalt klok, han er faktisk nesten smartere enn mennesker, det har han bevist mange ganger. Bare spør Silje, det kan hende hun kan fortelle bittelitt om Nozler hvis du spør pent…!

Siden hun var engstelig for at vi skulle glemme å legge ut bilder, disse er til deg Silje! (og JA, han var kjempeflink i går…! ) 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Det var selvsagt Tronds feil at Nozler rett før bildet ble tatt slo etter ham med frambeinet. Dårlig gjort å snakke strengt til Nozler, ikke sant Silje?) …… 🙂