OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic og gjesteoppasser Torunn før avgang til Biri. Fortsatt ikke lyst, enda klokka nærmet seg 10..!

Flott start på året for Crunch Classic

Vi innledet travåret 2016 på Biri lørdag på beste vis med Crunch Classic, som stakk til tet og ledet løpet helt inn. Gratulasjoner sende til Hans Kristian Hansen med familie! 🙂  Ellers ble det mye galopp rundt Biri-ovalen for våre hester, Thai Voyager feilet seg bort som godtgående, mens Bro Point spratt før bilen slapp taket. Kicking Classic feilet da starten gikk, Gunnar tok på seg skylden fordi han var for offensiv og ga Kicking kraftig maning for å kjøre fra start.. Polar Rocky var syk for dagen, så det løpet er bare å glemme for hans del.
Gukko Raw var favoritt i sitt løp, han unnagjorde første runden i 15-fart, og fullførte bra til 2. plass bak en god Yankee Cat. Han har startet karrieren bra, Gukko Raw, med fire 2. plasser og en seier på ni starter, og er en hest vi har forventninger til fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gukko Raw og oppasser Karina klar for Biri