OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kicking Classic og Torunn før gårsdagens Bjerke-tokt, hvor Kicking Classic tok en fin 2. plass

Fine prestasjoner av stallehestene 

Her kommer en kort oppdatering på hva som har skjedd på startfronten de siste tre dager.

Tirsdag startet Royaldoodle på Momarken, satt i de bakre rekker og leverte en langspurt av beste merke til tredjeplass. Kusk Kolle oppsummerte det greit med “han var trøg fra start, men fy …… som han gikk til slutt!”.

I går startet Kicking Classic i V76 1. avd., lå i tredje par utvendig, gikk i angrep via sporene og avsluttet strålende til 2. plass.  Kristian skjøttet kuskejobben på beste vis, den godeste Kicking Classic er nemlig ikke stallens enkleste å lose feilfritt rundt banen..! Max Millan og Almost Genius var ute i løp 3, Max Millan angrep og måtte slite i dødens den siste runden, selv om han måtte se seg spurtslått på de siste metrene til bronsen så holdt han fart og stil strålende, + i boka for innsatsen! Almost Genius ledet til ut i oppløpet, da var det slutt og han kunne ikke være med helt inn, ble nr. 6.

På Bjerke i dag tok Scioto en fin 3. plass, mens Calvin Classic ble nr. 4. Sistnevnte var litt under pari, han var favoritt men Kristian syntes han manglet det lille ekstra i dag.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle stod for en fin innsats på tirsdag, avsluttet raskt fra de bakre rekker på Momarken til 3. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En godt påkledd Max Millan før avgant til Bjerke i går, hvor han stod for en flott innsats til bronse fra dødens. Mer moro i vente med denne karen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scioto Downs gikk fint til 3. på Bjerke i dag. Her sammen med Kristian og Bente fra en tid da gresset var grønt, og lufta var mild… Det er jo lov til å drømme litt…! 🙂