OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Airstrike One og oppasser Kristine, vel hjemme fra Bjerke

Flott dag på Bjerke, seier til Merlin og Airstrike,  3. til Darcy

Vi hadde en meget trivelig dag på Bjerke i går, hvor hestene leverte flotte prestasjoner. Airstrike One er i fin utvikling, har kjempet i fremste rekke i sine siste starter, så seieren i går var av det velfortjente slaget. Han har blitt stor som et hus, Airstrike, men nå er han endelig ferdig med de verste vekstperiodene og har fått et mer ferdig preg over kroppen.  Darcy Classic gikk også et bra løp, fikk 2. par utvendig og avsluttet fint til 3. plass.

Merlin Classic har slitt med helsa, men nå begynner beintøyet å stabilisere seg. Han fikk et perfekt løp av Kristian i rygg på favoritten,  luka kom som bestilt midt på oppløpet og han avgjorde greit til sin fordel.

Gikk greit med en kald dag på Bjerke, for prestasjonene varmet! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merlin Classic i hjemlige omgivelser

Darcy Classic

Darcy Classic, fint portrettbilde tatt av Anna Jørgensen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristian holder flott kuskeform, tre seiere har det det blitt allerede i 2016.