OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To seiere på Bjerke i går! Pontiac imponerte fra dødens, mens Høiby Krissa vant i overlegen stil. Her er våre flinke hester foreviget i “hverdagshabitten” dagen derpå!

Pontiac og Høiby Krissa imponerte

Høiby Krissa har vært rett og slett strålende i 2016, hvor hun hittil har tatt to seiere og en annen på tre starter! Hun har også kvalet til Kaldblodsløpet på Vincennes, og vi er selvsagt strålende fornøyd med lille, men knalltøffe Høiby Krissa. Det er Kristines far Per Arvesen som eier, og han kjørte også et prikkfritt løp med Krissa i går, hvor hun rundet konkurrentene i stor stil og forsvant inn til overlegen seier.

Løpet etter var Pontiac på farten med Vidar Hop i sulkyen, han måtte gå i dødens hele veien men var allikevel sterk nok til å fighte hjem seieren på fine 17,0. Pontiac har startet karrieren på flott vis, på fire starter har det blitt to seiere og to tredjeplasser. Gratulasjoner sendes eierne i Stall Lillestrøm, nærmere bestemt herrene Harald Bredde og Ole Loftesnes. Elaine B.R. var ute i det samme løpet, hun stakk til tet i første sving men tråkket over og feilet. Vet.sjekk neste for Elaine, som var småhalt på det ene bakbeinet etter løpet…

First Line Warrior debuterte for oss i går, han stod på strek og ble rett og slett redd når feltet kom bakfra, feilet av ren friskhet. Han ble dessverre disket, fikk et hurtigarbeid bak feltet, bare å glemme det løpet. Stallkompis Max Millan ble påkjørt i startfasen, tross stortterrengtap avsluttet han meget bra til 4. plass og viste at formen er på gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristine hadde en flott kveld på Bjerke, først gikk hennes egen Høiby Krissa til topps, deretter vant jammen meg Pontic løpet etter, -fra dødens! Bra jobbet, Kristine! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før avgang til Bjerke i går, Kristine polstrer Pontiacs verdifulle bein

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Max Millan var maks uheldig i går, han ble påkjørt i starten, tapte stort terreng men avsluttet i stor fart til 4. plass. Olav Mikkelborg fikk bot og utelukkelse for hendelsen.