OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elaine B.R. er en hoppe vi lenge har hatt forventninger til, derfor var det ekstra stas med feilfritt løp og suveren seier.

Grace Classic (2)

Grace Classic gjør jevne, fine løp, selv om hun ikke har for vane å stikke nesa først. Det gjorde hun i går, etter ledelse rundt om.

Darcy Classic (5)

Darcy Classic var også i storslag på Kloster i går, her med oppasser Bente som fikk seier på begge sine passhester. Vi gratulerer! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens mann på Klosterskogen var uten tvil denne karen her, som tok et ekte hat-trick med stallhestene. Langt mer ren og pen i tøyet enn på dette bildet var han også..! 🙂

En “klype seg i armen” dag på Klosterskogen! 

Jovisst hadde hestene fine løp på papiret på Klosterskogen i går, men alle løp skal som kjent kjøres og at vi skulle ende opp med tre seiere og en tredje var over all forventing.

Darcy Classic fikk lederrygg på favoritten Ny Komet, og hadde en god porsjon tur da denne feilet ut i oppløp. Ny Komet kom tilbake etter galoppen og virket å skulle kunne by ham kamp, men Darcy holdt sikkert unna og vant kontrollert.

Elaine B.R. var gjort til favoritt i sitt løp, og hun skuffet så visst ikke. Kristian safet fra start og ga henne en rolig innledning på løpet, og da han ba om tempoøkning rundet hun feltet og forsvant inn til overlegen triumf. Veldig moro, for dette er ei hoppe som har hatt mye helseplunder med bl.a. operasjon av framknærne. Gratulasjoner oversendes Stall B.R. Norge! 🙂
Målfoto for løp 2 på bane KL den 12.01.2016
Elaine B.R. slik vi liker å se henne..!

Grace Classic og Scioto Downs var ute  V5 3. avd., hvor Grace stakk til tet og forsvarte seg helt inn til seier. Scioto avsluttet bra til 3. plass.

Dagen  ble behørig feiret med pizza i bilen på vei hjem fra Kloster, hvor stemningen var upåklagelig! 🙂 🙂 🙂