OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paris neste for Høiby Krissa og Kristine!

 

Høiby Krissa kvalet til Vincennes!

Vi hadde et lite håp om å kvale til Frankrike-eventyr med Høiby Krissa på Bjerke, og jammen slo ikke Krissa til med et flott løp til 2. plass! Kristian ga henne et fint løp, og Krissa var nær ved å gå helt til topps etter en sen åpning og hvass sluttspurt. De tre beste hestene, Tojo Prinsen, Høiby Krissa og Trygfaks er kvalet til kaldblodsløpet på Vincennes, så nå er det bare for Kristian og Kristine å finpusse på både Krissa og fransken og glede seg til Paris-tur! 🙂

Høibykrissamålfoto

Ellers tok Crunch Classic en fin 3. plass på Bjerke lørdag, mens Selmas Classic satt bom fast med tørt krutt på lager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic (til høyre), på vei inn til middagsmaten sammen med oppasser Bente og stallkompis Darcy Classic. 17 blå, men denne gjengen har bekledningen i orden, Finn-Tack fra topp til tå på alle tre! 🙂