OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trespasser er en kontaksøkende kar, se bare hvordan han digger litt klapp og kos av oppasser Misha..! Trespasser ble slått på foto på Momarken søndag, gikk uansett et bra løp til 2. plass. En hest vi og eier Jan Andersen har store forventinger til fremover, dette her!

Fin kveld på Momarken, 4 av 6 på trippelen

Vi hadde en travel kveld på Momarken søndag, hvor flere av stallens hester stilte til start. De første ut var Trespasser og Royaldoodle, som begge var i favorittsjiktet i løpet. Trespasser tok hånd om føringen og ledet i det lengste, ble snytt for den gjeveste premien på målstreken da han ble spurtet ned av Though Enough som hadde ligget i rygg på Trespasser hele løpet. Royaldoodle avsluttet også meget bra til bronsen, de tre første i mål hadde solid margin til resten av feltet.

I hoppeløpet avsluttet Primetime F. bra til 3., mens stallveninde Mable Classic fulgte hakk i hæl på 4. plass. Standing Ovation har hatt noe frynsete helse, han fikk en god og lang sommerferie på skauen, før vi begynte å trene ham igjen i høst. Det har tydelig gjort godt, nå fungerer han mye bedre i aksjonen og har levert to fine løp etter pausen. Søndag leverte han en fin avslutning til 2. plass. I kveldens siste løp ble Pixie Frecel påkjørt tidlig i løpet og feilet, unnskyldt.

..Og det var kortversjonen av en fin kveld på Momarken! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle leverte en fin avslutning til 3. plass på Momarken søndag, og bekreftet at formen sitter i. Her i løpsklar utgave sammen med oppasser Torunn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Standing Ovation og oppasser Torunn klar for avgang til Momarken i snøværet (hurra!!:), hvor han tok en fin 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primetime F. er i fin utvikling, avsluttet bra til 3. på Momarken.