OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Standing Ovation og oppasser Torunn klar for treningstur i flott vintervær!

Fin kveld på Jarlsberg, seier til Standing Ovation og 3. til Grace Classic

Vi reiste til Jarlsberg med tre hester på bilen, nærmere bestemt Standing Ovation, Grace Classic og Pixie Frecel.
Standing Ovation har fått mange tøffe løp opp igjennom karrieren, derfor er Kristian veldig bevisst på å gi ham snille og oppbyggende løp. Han fikk en fin reise innvendig, og det så i det lengste ut til at han skulle sitte bom fast. Men kort før mål fant Kristian det lille smutthullet han trengte, fikk vridd Standing Ovation ut i angrep og rakk akkurat å stikke nesa først over mål. Fin prestasjon av Standing, men kanskje enda bedre av kusken..! 🙂

Standingmålfoto

Ikke akkurat en overlegen seier, men det holdt..!

Grace Classic  fulgte opp forrige løpsseier med en fin prestasjon også på fredag, hvor hun avsluttet bra til bronsen. Hun hentet meter for meter i sluttfasen, men måtte se seg slått med knapp margin. Den siste av våre starthester var Pixie Frecel, som så ut til å gå mot en topplassering ut i oppløpet før hun ulykksalig nok feiet seg vekk.

GraceClassicmålfoto

Her var marginene ikke helt på vår side..! Uansett var vi meget godt fornøyd med Grace Classic’s innsats på lørrdag.