OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Escape Boko og Gukko Raw klar (Escape VELDIG klar!) for Biri på lørdag!

Fine prestasjoner av stallhestene

Her kommer en kort oppsummering av hva som har skjedd på startfronten på Biri på lørdag, og på Momarken i går.

Tre hester til start på Biri på lørdag, Escape Boko, Pontiac og Gukko Raw. Første mann ut var Escape Boko, som ble overflydd fra start, havnet sist, og deretter fikk en veldig tøff oppgave via sporene. TGN ref.: “Escape Boko overflydd, sist, angrep e 400, tet e 750, slått 350 igjen, holdt bra.” Løp i kroppen etter 2 mnd. løpspause gjorde nok godt, og aksjonsmessig fungerte Escape nå veldig bra. Pontiac var favoritt etter sine seneste innsatser, TGN skriver: “Favoritten Pontiac tredje utv., langt bak 700 igjen, holdt farten inn”.  Pontiac ble nr. 4, men Kristian var ikke helt fornøyd med ham på lørdag, hadde ikke sin beste dag.
Gukko Raw får + i boka etter lørdagens innsats hvor han leverte en formidabel avslutning, TGN skriver: “Gukko Raw sjette utv., med i angrep 700 igjen, via fjerde 500 igjen, sto på strålende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når Karina skal på løp, er hestene shinet til minste detalj! Både Karina og Gukko Raw i Finn-Tack fra topp til tå! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Escape Boko er ingen hest som dasser etter deg på langt leietau nei! Det er utrolig hva denne krabaten klarer å legge inn av stunts på en 50 meter lang strekning..! Her foreviget før han gikk opp på to…! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pontiac var faovritt i sitt løp etter sine to seiere, men måtte nøye seg med 4. plass på Biri lørdag. Her med oppasser Kristine før avgang til Biri.

 

Momarken i går, tirsdag 9. februar

To hester til start på Mysen-ovalen, nemlig Grace Classic og Almost Genius. Grace Classic fikk et løp i de bakre rekker, Kristian satset etterhvert innvendig og fant et smutthull oppunder mål tidsnok til at Grace fikk stukket nesa frem og snappet 3. plassen på linje med et kobbel hester. Almost Genius fikk også et løp i baktroppen, og hadde langt frem til tethestene. Avsluttet bra til 3. plass, og fungerte fint.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Almost Genius, her i sommerlige omgivelser med Marianne på ryggen, avsluttet bra til 3. plass på Momarken i går. Han ruver godt i terrenget, den godeste Almost, med en mankehøyde på over 1, 70 (!!).

Grace Classic (2)

Grace Classic tok en fin 3. plass på Momarken i går, etter prikkfri styring av Kristian. Her med oppasser Bente i hjemlige omgivelser.