OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staselige Max Millan tok karrierens første seier på Biri fredag.

Stallformen holder seg, seier til Max Millan, sølv til Pixie Frecel og Scioto, og 3. til Selmas Classic

Max Millan har så absolutt stamboka i orden, som sønn av Hotblooded Queen og Cromwell. Han er av den storvokste sorten, Max Millan, som måler rundt 1,70 “på strømpelesten”. Helt greit om han ikke vokser så mye mer, for å si det sånn..! Har trengt litt tid på seg pga. størrelse og vekst, men nå begynner han virkelig å bli klar, fredagens seier var av solid merke, Max Millan stakk til tet, fikk press men svarte sikkert opp og kontrollerte siden begivenhetene helt inn. Gratulasjoner sendes eierne i Stall Kjuaguttene. Stallvenninde Pixie Frecel sørget for dobbeltseier i løpet, hun fikk maks etter innvendig reise.

Scioto Downs var innom galoppen, fant utrolig nok beina sine etter kort tid og gikk et bra løp til 2. plass i sitt løp, hvor Airstrike One ulykksalig nok hektet hjul på oppløpet og feilet, nr. 2 i mål men i helt feil gangart..

Selmas Classic flink 3’er på Forus

Vi hadde sendt Selmas Classic, Oslo Kronos og Norse Ideal til lørdagens V75 kjøring på Forus. Norse Ideal var ute i grunndivisjonen, hvor det ble voldsom kjøring fra start, og det endte i galopp for Norse Ideals del og dg i boka. Selmas Classic var ute i stayerløpet og fikk med seg en fin 3. plass over velvoksne 3030 meter. Oslo Kronos klemte til fra start, klarte ikke å ta tet men var med på luftige 09… Fikk etterhvert overta, men åpningen hadde kostet alt for mye og han kastet inn håndkleet i siste sving.

…Og det var, kort fortalt, hva som har skjedd på startfronten i helgen! 🙂

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pixie Frecel klar for løpsbanen, her sammen med Torunn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scioto Downs begynner å vise fine takter, selv om han måtte legge inn en liten galopp også på fredag gikk han bra til 2. plass i etterkant. Her med Kristian og Bente i sommerlige omgivelser.

Selmas Classic

Selmas Classic holdt seg i rett gangart på lørdag og hentet seg en hederlig 3. plass i stayerløpet, godt understøttet av Kristian.