Paris 2016-02-28 025

En meget godt fornøyd norsk delegasjon i boksen til Krissa etter løpet. Fra venstre; Stine, Kristian, Kristine, Krissa og ikke minst eier Per Arvesen.

Høiby Krissa toget på til bronse!

Høiby Krissa og Kristine har vært på Frankrike-tokt, som en del av det norske laget under Sang Froid (oversatt: Kaldt Blod) løpene på Vincennes torsdag og søndag. Torsdag endte det i dundrende galopp for Krissas del, men det ble en gledelig norsk seier til Finnskog Fokus, som også fikk med seg en flott 2. plass i går og med det ble den ubestridte Frankrike-kongen blandt kaldblodshestene.

Vi sakser fra TGN:

Svensk seier i kaldblodsløpet

Skrevet av: Truls Pedersen 16:57 28. februar 2016 , kategori: Utland

Den fantastiske seieren til Lionel i dagens Prix de Paris satte kaldblodsløpet på samme bane i skyggen. Der ble det svensk seier foran årets kalde nordmann i Paris – Finnskog Fokus.

Svenske Smedsbo Faxen hadde fått unge Junior Guelpa i sulkyen og han satte alt på ett kort. Guelpa dro unna knallhardt hele veien i tet og Smedsbo Faxen vant lett på sterke 23,8a/2100.

Geir Flåten satt denne gangen opp bak Finnskog Fokus som vant på torsdag for Gunnar Austevoll. Finnskog Fokus angrep i tredjespor opp bakken på siste langside. Han holdt koken bra og fikk annenplassen på 24,8 i gave da Järvsö Rasmus ble disket som annenhest i mål og dermed misset svenskene en dobbeltseier.

Høiby Krissa og Kristian Malmin ble tredje etter innvendig reise. Tojo Prinsen var utstyrt medFranck Nivard i sulkyen og hadde god fart i tredjespor rundt siste sving og inn i oppløp og hadde en god premie i siktet da han galopperte.

 

Paris 2016-02-28 014

Flott defilering av de norske, svenske og finske hestene før start på Vincennes søndag. (Ikke like flott vinduspuss av franskemennene, bildet er nemlig tatt fra Stallkaféen..! 🙂