OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flott innsats på Bjerke i dag av Mable Classic og Bro Point, som her poserer etter hjemkomst sammen med sine flinke oppassere Kristine og Torunn.

Mable Classic og Bro Point overrasket på Bjerke

Vi stilte til start med tre hester i lunchen i dag, nemlig Calvin Classic, Mable Classic og Bro Point. Calvin Classic var førstemann ut, han slo på en ulykksalig galopp rett etter start, fant beina igjen men tapte mye, endte første utenom. For våre to andre starthester, Mable Classic og Bro Point, kunne det rett og slett ikke gått bedre..! Vi sakser fra Trav24:

KRISTIAN VINNER MED “ALT” OM DAGEN

Kristian Malmin (bildet) har en lignende start som Hans Christian Holm hadde i fjor. Han vinner med omtrent alt han tar i. Også Olav Mikkelborg er i flyten om dagen. Begge vant to løp hver seg under dagens lunsj på Bjerke.

Stallhesten Mable Classic ble sendt frem til dødens på den første langsiden og hadde ingen problemer med å avgjøre i kamp mot Bello W. inn på oppløpet. I den siste avdelingen var det skrellen Bro Point som sørget for dagens andre seier for Malmin. Fra lederrygg og ut i andre utvendg på siste langside, så inn igjen i første spor og luken på oppløpet sørget for den seieren. På oppløpet holdt de favoritten bak seg og vant, knepent men sikkert.

Overraskelsen sørget også for et hopp i utbetalingen. Før siste avdeling var den 225 kroner. 167 spillere kunne heve obver 4.500 kroner etter løpet.

Totalt har rogalendingen tatt 15 seire i år, da er bare Høitomt og Tengsareid foran på listen.
……………….

… Og i kveld var Kristian på Klosterskogen for å kuske Snurten, som også gikk til topps. Fin dag på jobben, med andre ord! 🙂