OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vidar med sine to damer, Victoria Cheyenne og Jenny! Victoria begynner å vise veldig fine takter i løpsbanen nå, feilet sannsynligvis bort seieren i går men berget sølvet.

Fin dag med flinke hester på Bjerke

Vi stilte til start med fire hester på Bjerke i går, nemlig Victoria Cheynne, Mable Classic, Bro Point og Marilyn Classic.
Bro Point forsvarte førstesporet og åpnet på 12-tid, under press av favoritten Afrodisiac. Den åpningen kostet nok sitt, Bro Point klarte ikke å svare opp Bella Cafs angrep, men sto på bra til 2. plass. Victoria Cheyenne lå som nr. 3 på stripe med Marilyn Classic i rygg, gikk ut i dødens runden igjen, og var i ferd med å feste grepet inn mot siste sving da hun feilet. Tapte 20-30 meter, men kom sterkt til bake og kapret 2. plassen. Marilyn avsluttet greit til 4. I dagens siste løp ble Mable Classic påkjørt i første sving og feilet, avsluttet bra til 4. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA