Fredagslunch som smakte!

Hver fredag har vi varm lunch for alle ansatte, servert av vår kjære kokk, Leif Gunnar Opheim. Det er et kjærkomment innslag på en travel arbeidsdag, fredager er nemlig alltid svært så hektiske, alt som kan krype og gå skal som regel trenes før helgen. Det er derfor alltid hyggelig å benke seg rundt lunchbordet og innta fredagslunchen som Leif Gunnar lager for oss, og i forrige uke var det ekstra stas. Da bød nemlig Kristin og Fred Ihle, sistnevnte barndomskamerat av Trond og medeier i Walkabout og Muscles Classic, på en meeeeget velsmakende lunch for oss!

Stor takk til Kristin, Fred og til Leif Gunnar, det smakte fortreffelig! Vi trillet ut døra og ned trappa og hestene fikk noen ekstra kilo å dra på resten av dagen…! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmmm… her var det mye digg…! Litt av en luksuslunch vi ble bedt på på fredag. Bordtennisbordet fungerte forøvrig ypperlig som koldtbord! 🙂

lunch

Skål for Fred og Kristin! (slapp av, i saft..! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Quiz var det også, og ensporet som vi er gikk det selvsagt på hestene i stallen. Alle svar ble samlet inn og er godt lagret frem til nyttår, da skal vi se hvem som får rett ang. hvem som vinner flest løp, tjener mest etc. etc.! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaffe og kake til slutt, det var slettes ikke feil!