OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Victoria og oppasser Torunn klar for avgang til Bjerke i går, hvor Victoria tok en flott seier. Gratulasjoner sendes eierkretsen!

Meget velsmakende lunch på Bjerke, Seier til Victoria Cheyenne, 2. til Thai Gucci, 3 til Marilyn og Mable Classic

Vi må si oss strålende fornøyd med våre flinke, 4-beinte atleter, i går stod samtlige, med et unntak, for fine prestasjoner på Bjerke.

Coktail Classic var vi veldig spent på etter pause, og i går var hun tilbake i flott slag, satt bom fast med flust av krutt på lager! Mable Classic var favoritt i sitt løp, og vi synes hun hadde litt lite å by på i sluttspurten selv om hun ble nr. 3. Marilyn Classic og Victoria Cheyenne var ute i det samme løpet, Victoria leverte en flott sluttspurt og var sikker vinner, mens Marilyn Classic gikk bra til 3. plass.

I dagens siste løp hadde vi en spennende debutant (for oss), i form av x-folkehest Thai Gucci. Fra sitt 11-spor fikk hun et løp i de bakre rekker, og avsluttet strålende til sølv, vi var meget godt fornøyd med henne første gang ut etter pause.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Gucci foreviget etter banejobb i forrige uke. Flott dame dette her, vi gleder oss til fortsettelsen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tar med et hverdagsbilde også, her er Thai Gucci og hennes dyktige oppasser Kristine på vei inn fra luftegården. Etter en del forsøk ga fotografen opp å få et bilde av primadonnaen med ørene fremover..! 🙂